Mentenanta, Administrare si Devirusari

Servicii absolut necesare pentru website-ul tau

Administrare si Mentenanta

Mentinerea unei functionalitati optime a website-ului tau este esentiala in mediul on-line. Orice site care nu este updatat la zi risca sa fie exclus din motoarele de cautare

Indiferent daca website-ul a fost realizat de noi sau de alta companie, asiguram servicii de mentenanta, administrare si devirusare. Site-urile web care raman fara acest serviciu sunt predispuse la virusi urmand sa fie excluse din motoarele de cautare pana cand ajung sa fie total inaccesibile.

Serviciile se pot activa oricand si sunt taxate sub forma de abonament lunar, costul este flexibil in functie de site-ul tau si de cerintele tale.
evlg23.gif

Optimizare & SEO

Cuvintele cheie aduc potentiali clienti pentru afacerea ta, lasa-ne pe noi sa le implementam in site

Servicii Google, geo-location, google business page si social media. Implementam cuvintele cheie optime pentru afacerea ta si avem grija ca web-site-ul tau sa fie usor de gasit pe internet.
coding.png

Ce include serviciul

Mentenanta Web periodica
Update-uri saptamanale pentru framework-ul de baza al website-ului, update-uri la script-uri, componente, module si plugin-uri. Ne asiguram ca site-ul tau web functioneaza optim. Verificare de link-uri interne.
Backup-uri lunare
Administrare continut
Suport tehnic inclus
Devirusare | Anti-virus website
Timp scurt de intervenite
Optimizare SEO si servicii Google - Optional
evology_mentenanta.png

OUR SKILLS

La ce ne pricepem

Web Design

95%

Design Grafic

98%

Web Development

83%

SEO

63%

E-Commerce

78%

Mentenanta

88%

Aplicatii Web CMS

82%

Hosting

55%

Incepe colaborarea cu noi acum!

Iti oferim solutii flexibile, noi iti facem oferta in functie de bugetul pe care il ai.

evology mentenanta

Evology Solutions are ca obiectiv primar sa cerceteze si sa dezvolte mediul web pe plan national si international. In cei 6 ani de experienta a realizat proiecte pentru Romania, Olanda, Elvetia, Austria si Germania.

Contact: 0787 664 344 | info[at]evology.ro | Str. Liviu Rebreanu 32, Bistrita, Romania

SUPORT TEHNIC

Pentru orice problema de natura tehnica. Raspundem in cel mai scurt timp posibil. Serviciu valid doar clientilor, in intervalul orelor 08:00 - 23:00.

Email: suport[at]evology.ro sau pe Whatsapp Business

WhatsAppEVOLOGY

Evology Solutions foloseste doar cookies instalate automat de Google si alte motoare de cautare. Website-ul evology.ro NU stocheaza date personale ale utilizatorilor.