Develop & Deploy

Solutii web complete

Web Development

Web Design, programare si implementare solutii online pentru afaceri. Website-uri profesionale concepute la cele mai inalte standarde.

Web design si development. Website-uri eficiente si optimizate pentru orice tip de platforma, 100% responsive. Folosim cele mai noi tehnologii, indiferent ca e vorba de landing page-uri sau website-uri complexe, magazine on-line, solutii web pentru institutii publice si private sau turism.
evology_mentenanta_website.gif

Design & Branding

Indentiate vizuala completa pentru companii. Design grafic profesional, Logo Design, print design & more.

Identitate vizuala, design grafic digital si vectorial. Dezvoltam proiecte de la 0, solutii complete pentru imaginea unei afaceri. Branding-ul este esential pentru orice companie, ne asiguram ca tu sa ai cea mai buna amprenta vizuala, unica si profesionala. De la cel mai mic detaliu pana la cel mai mare.
branding_evology.gif

Mentenanta

SEO, administrare si intretinere website, mentenanta periodica, devirusari. Avem grija de website-ul tau.

Mentenanta website-ului este una din aspectele cheie pentru o functionalitate perfecta. Tehnologia evolueaza repede, iar site-ul tau trebuie sa ramana optimizat. Un site care nu este updatat si devirusat periodic, risca sa fie exclus din motoarele de cautare.
evlg23.gif

Solutii eficiente

Solutii pentru promovarea intitutiilor publice, administrative, dezvoltarea mediului rural si turism.

EVOLOGY Solutions dezvolta portaluri web pentru administratia si informarea publica. Solutii complete pentru promovarea turismului privat si public (pensiuni, hoteluri, proiecte turistice, obiective etc)
web_design_cluj_bistrita.gif

Pregatire

La ce ne pricepem

Web Design

95%

Design Grafic

98%

Web Development

83%

SEO

63%

E-Commerce

78%

Mentenanta

88%

Aplicatii Web CMS

82%

Hosting

55%

Incepe colaborarea cu noi acum!

Iti oferim solutii flexibile, noi iti facem oferta in functie de bugetul pe care il ai.

evology mentenanta

Evology Solutions are ca obiectiv primar sa cerceteze si sa dezvolte mediul web pe plan national si international. In cei 6 ani de experienta a realizat proiecte pentru Romania, Olanda, Elvetia, Austria si Germania.

Contact: 0787 664 344 | info[at]evology.ro | Str. Liviu Rebreanu 32, Bistrita, Romania

SUPORT TEHNIC

Pentru orice problema de natura tehnica. Raspundem in cel mai scurt timp posibil. Serviciu valid doar clientilor, in intervalul orelor 08:00 - 23:00.

Email: suport[at]evology.ro sau pe Whatsapp Business

WhatsAppEVOLOGY

Evology Solutions foloseste doar cookies instalate automat de Google si alte motoare de cautare. Website-ul evology.ro NU stocheaza date personale ale utilizatorilor.