Solutii de dezvoltare si inovare

Pentru institutii publice administrative, turism si dezvoltare rurala web

Dezvoltare web rurala

Datorita faptului ca traim in era tehnologiei avem posibilitatea promovarii mediului rural in domeniul web.

Conceptul nostru este de a conserva si de a pune la dispozitia ultilizatorilor, valorile traditionale romanesti. Din cauza migrarii populatiei catre mediul urban, Romania are nevoie de solutii pentru promovarea si dezvoltarea rurala in mediul electronic.
 
Ideea noastra este de a implementa online obiectivele turistice, traditia si obiceiurile, mestesugurile, agricultura, istoria etc.

Oferim institutiilor publice administrative si persoanelor private, solutii web profesionale dedicate mediului rural si turismului. Portaluri si aplicatii web eficiente, ergonomice care ajuta utilizatorul sa ajunga rapid la informatia dorita.

Intra in legatura cu noi la info@evology.ro

dezvoltare-rurala-webdesign.png

Stiai ca mai mult de jumatate din institutiile publice din Romania precum primarii, nu au un site web?

Oferim solutii complete, eficiente si rapide - platforme web profesionale care ajuta comunitatiile de oameni sa fie mai aproape de informatii necesare, anunturi, comunicate, cultura si evenimente.

Institutii publice, administrative & private

Pagini dezvoltate pentru informarea publica, institutii administrative si private. Solutii calitative si tehnologie de ultima ora.

Potrivit statisticilor Google, in Romania, aproximativ 53% dintre romani detin un dispozitiv mobil cu acces la internet. Dezvoltarea web nu trebuie sa ramana doar in mediul privat.
Realizam website-uri si platforme inteligente, special conepute pentru institutii care doresc sa puna la dispozitie publicului anunturi, documente, informatii.

Solutii web profesionale pentru prezentarea si promovarea monumentelor istorice, spatii publice, evenimente culturale, arhitectura, website-uri primarii etc

Intra in legatura cu noi la info@evology.ro

solutii_webdesign1.png
romania.jpg

Solutii pentru turism

Avem locuri spectaculoase, dar mai intai trebuie sa aflam de ele.

Realizam pagini de prezentare web pentru turism - hoteluri, pensiuni, restaurante, atractii.

Pagini web cu functinalitati multiple, design personalizat, rezervari on-line, completare de formulare, galerii de imagini, prezentari etc. Implementari Geo-Location, promovare, realizare de elemente grafice, identitate vizuala, campanii sociale, casute mail private, mentenanta si consultanta in domeniu.

Servicii complete de la cel mai mic detaliu, pana la gazduire si realizare de pagini web.

Intra in legatura cu noi la info@evology.ro

evology_mentenanta.png

Incepe colaborarea cu noi acum!

Iti oferim solutii flexibile, noi iti facem oferta in functie de bugetul pe care il ai.

evology mentenanta

Evology Solutions are ca obiectiv primar sa cerceteze si sa dezvolte mediul web pe plan national si international. In cei 6 ani de experienta a realizat proiecte pentru Romania, Olanda, Elvetia, Austria si Germania.

Contact: 0787 664 344 | info[at]evology.ro | Str. Liviu Rebreanu 32, Bistrita, Romania

SUPORT TEHNIC

Pentru orice problema de natura tehnica. Raspundem in cel mai scurt timp posibil. Serviciu valid doar clientilor, in intervalul orelor 08:00 - 23:00.

Email: suport[at]evology.ro sau pe Whatsapp Business

WhatsAppEVOLOGY

Evology Solutions foloseste doar cookies instalate automat de Google si alte motoare de cautare. Website-ul evology.ro NU stocheaza date personale ale utilizatorilor.