Despre

CINE SUNTEM

Suntem o companie care aduce solutii profesionale spatiului web romanesc. O echipa devotata care cauta mereu sa implementeze cele mai noi tehnologii pentru mediul virtual.

EVOLOGY Solutions are ca obiectiv primar sa cerceteze si sa dezvolte mediul web pe plan national si international. In cei 6 ani de experienta a dezvoltat proiecte pentru Romania, Olanda, Elvetia, Austria si Germania. Profesionalismul, eficienta, calitatea si timpul executiei sunt prioritare si respectate in ceea ce priveste proiectele noastre.

Compania a fost prezenta inca din anul 2013 la congrese internationale din domeniu, cautand sa aduca pe piata romaneasca solutii si tehnologii noi.
0
Proiecte finalizate
0
Clienti
0
Proiecte in derulare
0
Ani de experienta
Image

EXPERIENTA

Evology Solutions isi face aparitia in anul 2017 si este un brand al firmei Sc Tudel Publis Srl din Bistrita, ca urmare a unor schimbari in lista de servicii prestate.

In anul 2012 principalul domeniu de dezvoltare a fost web-design-ul, iar pana in 2018 in lista s-au adaugat cu succes si: design-ul grafic digital (print design), servicii complete de branding si indentitate vizuala, hosting, dezvoltare de aplicatii web pentru restaurante, magazine on-line, institutii publice si private, automatizari software.

OUR SKILLS

La ce ne pricepem

Web Design

95%

Design Grafic

98%

Web Development

83%

SEO

63%

E-Commerce

78%

Mentenanta

88%

Aplicatii Web CMS

82%

Hosting

55%

Incepe colaborarea cu noi acum!

Iti oferim solutii flexibile, noi iti facem oferta in functie de bugetul pe care il ai.

evology mentenanta

Evology Solutions are ca obiectiv primar sa cerceteze si sa dezvolte mediul web pe plan national si international. In cei 6 ani de experienta a realizat proiecte pentru Romania, Olanda, Elvetia, Austria si Germania.

Contact: 0787 664 344 | info[at]evology.ro | Str. Liviu Rebreanu 32, Bistrita, Romania

SUPORT TEHNIC

Pentru orice problema de natura tehnica. Raspundem in cel mai scurt timp posibil. Serviciu valid doar clientilor, in intervalul orelor 08:00 - 23:00.

Email: suport[at]evology.ro sau pe Whatsapp Business

WhatsAppEVOLOGY

Evology Solutions foloseste doar cookies instalate automat de Google si alte motoare de cautare. Website-ul evology.ro NU stocheaza date personale ale utilizatorilor.