Web Design METALLER RO+DE

Web Design METALLER RO+DE

Solutie Completa de Branding, Identitate vizuala si Development Web pentru compania Romano-Germana METALLER

Acest concept a fost dezvoltat in proportie de 100% de catre Evology Solutions - Proiectul include Branding Complet, Logo Design, Brand Concept, Print Design pentru toate elementele personalizabile - Cataloage, Mape de prezentare, Plicuri, Flyere, Carti Vizita, Bannere pentru Interior, Bannere pentru Exterior, Etichete produse, Personalizari imbracaminte, Solutii de promovre complexe.

Proiectul include si Solutia Completa de Web Design si Development - Website Bilingv - RO + DE, website conceput la ultimele standarde tehnologice, Responsive.

Vizualizati proiectul complet aici: www.fenstermetaller.de | www.metaller.ro 

Proiect in derulare din anul 2019

Date

21 August 2019

Categories

Web Design & Dev

evology mentenanta

Evology Solutions are ca obiectiv primar sa cerceteze si sa dezvolte mediul web pe plan national si international. In cei 6 ani de experienta a realizat proiecte pentru Romania, Olanda, Elvetia, Austria si Germania.

Contact: 0787 664 344 | info[at]evology.ro | Str. Liviu Rebreanu 32, Bistrita, Romania

SUPORT TEHNIC

Pentru orice problema de natura tehnica. Raspundem in cel mai scurt timp posibil. Serviciu valid doar clientilor, in intervalul orelor 08:00 - 23:00.

Email: suport[at]evology.ro sau pe Whatsapp Business

WhatsAppEVOLOGY

Evology Solutions foloseste doar cookies instalate automat de Google si alte motoare de cautare. Website-ul evology.ro NU stocheaza date personale ale utilizatorilor.