Web Design GIS Bouw 2

Web Design GIS Bouw 2

WebDesign si Development complet GIS Bouw

Solutie Completa de Branding si Identitate vizuala pentru compania Romano-Olandeza GIS Bouw

Acest concept a fost dezvoltat in proportie de 100% de catre Evology Solutions - Proiectul include Branding Complet, Logo Design Print Design pentru toate elementele personalizabile - Cataloage, Mape de prezentare, Plicuri, Flyere, Carti Vizita, Bannere pentru Interior, Bannere pentru Exterior, Solutii de promovre complexe.

Proiectul include si Solutia Completa de Web Design si Development - Website Bilingv - RO + NL, website conceput la ultimele standarde tehnologice, Responsive.

Proiect in derulare din anul 2018

Date

21 August 2019

Categories

Web Design & Dev

evology mentenanta

Evology Solutions are ca obiectiv primar sa cerceteze si sa dezvolte mediul web pe plan national si international. In cei 6 ani de experienta a realizat proiecte pentru Romania, Olanda, Elvetia, Austria si Germania.

Contact: 0787 664 344 | info[at]evology.ro | Str. Liviu Rebreanu 32, Bistrita, Romania

SUPORT TEHNIC

Pentru orice problema de natura tehnica. Raspundem in cel mai scurt timp posibil. Serviciu valid doar clientilor, in intervalul orelor 08:00 - 23:00.

Email: suport[at]evology.ro sau pe Whatsapp Business

WhatsAppEVOLOGY

Evology Solutions foloseste doar cookies instalate automat de Google si alte motoare de cautare. Website-ul evology.ro NU stocheaza date personale ale utilizatorilor.